• arthurvisschers
  arthurv1
 • Colorfull2
  TEXTIELDRUK
 • Colorfull4
  COLORFULL (DE)SIGNS
 • F2
  COLORFULL (DE)SIGNS
 • F3
  COLORFULL (DE)SIGNS

 

Waar in het verleden het bedrukken van textiel nog een kostbare aangelegenheid was, is er met de komst van digitale technieken een hoop veranderd. Digitale logo's, of wisselende teksten, het hoeft allemaal geen probleem meer te zijn. Bij Arthur Visschers reclamestudio kunt u terecht voor het bedrukken (en ook de levering) van een zeer ruim aanbod van bedrijfskleding en caps. 

Daarnaast hebt u de keuze uit een bedrukking met flex-materiaal of flock. U levert liever zelf u kleding aan?? Ook dat is geen probleem. Na goed overleg is nagenoeg alles te bedrukken qua textiel. Of het nu gaat om polo's, caps, bodywarmers, werkbroeken of overalls, u bent bij ons op het juiste adres. Maar ook voor vlaggen en spandoeken kunt u bij ons aankloppen. Wij regelen het graag voor u.

Een nieuwe dienst die wij aanbieden is het borduren van kleding. Of het nu gaat om jassen, polo's, caps of badhanddoeken, bijna alles is mogelijk. Loop gerust eens binnen om u geheel vrijblijvend te laten informeren. Met de nieuwste software en een digitale borduurmachine maken wij de meest uiteenlopende borduringen. Of het nu gaat om een naam, tekst, logo of zelfs foto's, wij maken het!


textieldruk-klein3
textiel-bedrukken-klein9
textieldruk-klein4
textieldruk-klein6
textiel-bedrukken-klein6
diverse-fotos-site-klein55
textiel-bedrukken-klein8
textiel-bedrukken-klein12
textieldruk-klein7
IMG 3682
textieldruk-klein2-2
diverse-fotos-site-klein2