Feestdagen 2018-2019

 

 Met het einde van het jaar in zicht, willen wij u alvast fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling toewensen. Graag tot ziens in 2019, waar wij u weer graag van dienst willen zijn.

studio Kerstkaart 18 19 2a

Extra, extra, read all about it...!

Brother PR 600 II

Sinds twee maanden staat er naast onze borduurmachine, een klein broertje. Ook een machine van Brother, zodat we serie-matig nog sneller kunnen produceren. We zijn erg blij met deze aankoop, want behalve het sneller produceren, vergemakkelijkt hij ons werk en heeft hij dezelfde precisie als zijn grote broer. Dus kortom; ook voor mooi borduurwerk moet u bij Arthur Visschers reclamestudio zijn!!

OPGELET!!!

Met ingang van week 8 van 2018 zijn onze openingstijden veranderd!! Wij zijn voortaan geopend van 8.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur. Buiten deze tijden om zijn wij alleen geopend op afspraak.

Onze nieuwe website is online

websiteNa onlangs een nieuw logo te hebben ingevoerd, was onze website aan de beurt. Ook deze is weer up to date, en klaar voor de toekomst. Wat inhoud betreft is de site flink opgefrist, en aangevuld met actuele informatie. Uiteraard is onze website vanaf nu ook perfect te bekijken op je mobiele telefoon of tablet.
Neem gerust een kijkje en laat je inspireren door onze voorbeelden. Veel lees- en kijkplezier gewenst.

  • 1
  • 2