Extra, extra, read all about it...!

Sinds twee maanden staat er naast onze borduurmachine, een klein broertje. Ook een machine van Brother, zodat we serie-matig nog sneller kunnen produceren. We zijn erg blij met deze aankoop, want behalve het sneller produceren, vergemakkelijkt hij ons werk en heeft hij dezelfde precisie als zijn grote broer. Dus kortom; ook voor mooi borduurwerk moet u bij Arthur Visschers reclamestudio zijn!!

OPGELET!!!

Met ingang van week 8 van 2018 zijn onze openingstijden veranderd!! Wij zijn voortaan geopend van 8.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur. Buiten deze tijden om zijn wij alleen geopend op afspraak.

Lasersnijden en lasergraveren

Met het eind van het jaar in zicht hebben we (op de valreep) nog een mooie aankoop gedaan. Sinds enige tijd zijn wij in het bezit van een professionele en digitaal aangstuurde lasermachine. Met deze machine kunnen wij u nog beter van dienst zijn, want ons dienstenaanbod is hiermee vergroot. Vanaf nu is het mogelijk om bepaalde kunststoffen, glas, hout, leder en nog een waslijst aan materialen te voorzien van een gravure of om deze materialen te snijden in de vorm van letters, logo's of tekeningen.

 

Met een maximale inleg van 1000 x 1600 mm kunnen wij relatief grote werkstukken in 1 keer verwerken. En als dat niet groot genoeg zou zijn, kunnen we gemakkelijk in delen werken, waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. Hou onze website in de gaten want binnenkort zijn de eerste projecten te bewonderen.

 

Interesse?? Loop gerust eens binnen en laat je geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van dit geweldige stukje techniek!!!

 

 

IMG 5715

 

 

IMG 5665

Onze nieuwe website is online

websiteNa onlangs een nieuw logo te hebben ingevoerd, was onze website aan de beurt. Ook deze is weer up to date, en klaar voor de toekomst. Wat inhoud betreft is de site flink opgefrist, en aangevuld met actuele informatie. Uiteraard is onze website vanaf nu ook perfect te bekijken op je mobiele telefoon of tablet.
Neem gerust een kijkje en laat je inspireren door onze voorbeelden. Veel lees- en kijkplezier gewenst.

  • 1
  • 2